top of page

Catering

Elke keer als we een nieuw menu mogen ontwikkelen, doen we dat met enorm veel plezier. Jorn bestudeert de oogst, inventariseert onze fermentatievoorraad, test nieuwe recepten en bedenkt hoe de gerechten eruit moeten gaan zien. Anne verdiept zich in de wensen van de klant, geeft vorm aan de beleving van de gasten, bereidt de aankleding voor en ziet geen detail over het hoofd. Goed overleg met elkaar en de klant zorgt ervoor dat al dit werk samenkomt tot een fantastisch verzorgd event.

 

Wij verzorgen catering op locatie voor (zakelijke) events en feesten, (in)formele diners en festivals. In onze menu's hebben mannenvlees, seizoensgroenten en ambachtsproducten de hoofdrol; zo veel mogelijk lokaal en verspillingsvrij. Daarnaast maken zo veel mogelijk zelf. We doen ons best om te verrassen met producten, verhaal, smaak en bereiding.

 

Wij leveren duurzame catering, altijd inclusief food for thought. Van conceptueel belevingsmenu tot shared dining en burgerfestijn tot sterwaardig gerecht, we ontwikkelen eten dat bij jouw wensen en event past. Eten en verhaal gaan bij ons hand in hand, eten met beleving dus!

Neem contact met ons op!

06 - 10 601 805 - Anne

hallo@delekkereman.nl

 

Nederhof 3D

5258 CB 's-Hertogenbosch

Wil je weten wat we nú aan het doen zijn? Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram!

  • Black Facebook Icon

Bericht ontvangen!

kvk: 64705471 / btw:  NL148852762B01 / rekeningnummer: NL 94 TRIO 0338406514

bottom of page